Skip to main content

Home » Access World

SOCIAL MEDIA STRATEGIE & METEN IS WETEN

Setting the scene

Access World is een wereldwijd opererende speler op het gebied van logistiek en warehousing actief in 5 werelddelen. Met maar liefst 300 warehouses en meer dan 1.500 medewerkers controleert het bedrijf 5 miljoen ton aan diverse commodities. Access World wil graag haar online zichtbaarheid vergroten op de bestaande social media kanalen (LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter) door het delen van zowel organische als betaalde content.

Vraagstelling

Hoe vergroten wij onze online zichtbaarheid en genereren wij meer verkeer op onze website? Hoe meten wij de behaalde resultaten?

Your partner in logistics & warehousing

Werkwijze

Getting the Market heeft interviews afgenomen met de commerciële managers van de verschillende werelddelen. Op basis van de interviews hebben wij kernboodschappen opgesteld en lokale groeimarkten geïdentificeerd. Vervolgens heeft Getting the Market de contentstrategie opgesteld en vormgegeven. Met een maandelijkse contentkalender vuren wij de boodschappen op de verschillende (deel)markten af en genereren wij traffic naar de Access World landingspagina’s. Dit alles wordt automatisch op de voet gevolgd door het Getting the Market online data dashboard. Hiermee heeft de klant 24/7 real-time inzicht in de performance van de social media content en de website.

Resultaten

  • Communicatiekoers met heldere kernboodschappen
  • Real-time data dashboard met alle gewenste KPI’s
  • Verfrissende look & feel voor online content
  • Toolkit met diverse social media uitingen
  • Succesvolle implementatie contentkalender
Close Menu

//
What is the use of running if you're running in the wrong direction?


We help you to set the right course.


Pick up the phone and dial
+31(0)10 307 09 95
Or mail us at
info@gettingthemarket.com