Diensten: Ons aanbod

Home \ Diensten

Content Marketing

Niet alleen klanten zijn koning bij GETTING THE MARKET. Content is dat namelijk ook. Content Marketing diensten gaat om het creëren en delen van relevante content voor diverse stakeholders. Hierbij is het van essentieel belang dat de boodschappen consistent zijn en herkenbaar voor de ontvangers. Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de huisstijl van de afzender.

Content komt in een verscheidenheid aan vormen. GETTING THE MARKET is onder andere gespecialiseerd in de ontwikkeling van casestudies, infographics, White papers, illustraties, e-mail nieuwsbrieven, interviews, persberichten, video’s en fotografie. Alle content wordt zo gemaakt dat het recyclebaar is; dat wil zeggen dat de content voor meerdere doeleinden op meerdere moment gebruikt kan worden.

Bij GETTING THE MARKET staan de behoeftes en interesses van (potentiële) klanten centraal. De klant is altijd ons vertrekpunt. Hoe kan de content helpen bij het oplossen van de problemen van de klant? Het doel moet zijn om als organisaties bekend te staan als partij die problemen kan oplossen. De content is in feite een belangrijk onderdeel in het bouwen van relaties en vertrouwen.

Ben je benieuwd naar de kracht van content?

Diensten
Lead generatie Rotterdam Marketing

Lead generatie

Heb jij de juiste doelgroepen in kaart gebracht? Ben je op zoek naar meer leads? Lead generatie van GETTING THE MARKET helpt bij het werven van (potentiële) klanten. Het gaat om interesse wekken bij de juiste bedrijven. Online lead generatie speelt hierin een belangrijke rol. Wij volgen op de voet welke bedrijven zich aanmelden voor de nieuwsbrief en wie welke pagina op de website bezoekt.

Voorbeelden van lead generation campagnes:

  • Een invulformulier waarop bezoekers gegevens achter laten.
  • Een offerteformulier waarop bezoekers hun behoefte kenbaar kunnen maken.

GETTING THE MARKET houdt de ontwikkelingen van de leads nauwlettend in de gaten. Zo raden wij bijvoorbeeld aan om mensen telefonisch te benaderen indien zij regelmatig de website bezoeken. Uiteindelijk draait alles om ‘meten is weten’. Hoeveel leads worden klant? Welke campagne heeft geleid tot de hoogste lead conversie?

Wil je meer weten over lead generatie?

SEO-optimalistie

Fijn zo’n website. Maar zijn wij een beetje vindbaar binnen de zoekmachines? Op welke trefwoorden scoren wij goed? Hoe verhogen we de ranking binnen de zoekmachines? SEO-optimalisatie is van essentieel belang wanneer je als bedrijf aan de weg wil timmeren.

Tegenwoordig oriënteren potentiële kopers zich voornamelijk via het internet. Dit is derhalve de belangrijkste plaats om je producten, diensten en organisatie onder de aandacht te brengen.

Met de Search Engine Optimalisation ‘quick scan’ van GETTING THE MARKET ontvang je op maat gemaakte adviezen vanuit verschillende online perspectieven. Dit allemaal met het doel meer bezoekers naar je website te leiden en hen te prikkelen terug te keren. Het uiteindelijke doel is een hogere positie binnen zoekmachines, zodat je meer verkeer naar je website krijgt en meer leads.

Wil je weten wat SEO voor je website kan betekenen?

SEO Search engine optimalisation Google
Project Management Marketing Rotterdam

Project Management

Heb jij een groot evenement op stapel op staan? Of heb je hulp nodig bij de totstandkoming van een magazine of andere publicatie. Bij GETTING THE MARKET werken door de wol geverfde project managers die jouw organisatie kunnen bijstaan bij grote marketing & communicatie projecten. Het grote voordeel van deze oplossing is dat je collega’s zich kunnen focussen op de huidige werkzaamheden.

Zo werkt GETTING THE MARKET al jaren voor Damen Shipyards als project manager voor diverse publicaties, zoals het jaarlijkse Magazine en diverse journals voor markten als Dredging, Offshore & Offshore Wind.

GETTING THE MARKET regelt turn-key deze productie en stemt de content af met fotografen en journalisten. Zodat alle content op het juiste moment richting de drukker gaat.

Extra Marketing power nodig?

Branding & Identity

Branding & identity gaat over het positioneren van bedrijven en organisaties. Het is wat een merk uniek maakt en biedt onderscheidend vermogen ten opzichte van andere organisaties. Door middel van kleurgebruik, naam en logo krijgt je merk een eigen identiteit. Je merk is waar je onderneming voor staat en hoe je zaken doet. Bij GETTING THE MARKET werken wij aan merken die informeren, inspireren en motiveren.

GETTING THE MARKET gaat samen met jou op zoek naar wat je merk uniek maakt. Onderscheidende elementen ten opzichte van de concurrentie gaan we accentueren, zonder dat we jouw branche uit het oog het verliezen. De kunst is een merk zo neer te zetten dat het duidelijk onderdeel is de categorie, maar toch een eigen verhaal vertelt. Op zo’n manier dat het de juiste snaar raak bij (potentiële) klanten.

Ben je benieuwd naar onze branding & identity aanpak?

Branding Identity Rotterdam
Web development website bouwen Rotterdam haven Wordpress

Web development

De laatste jaren zijn wij voor steeds meer opdrachtgevers websites gaan bouwen. GETTING THE MARKET verzorgt turn-key de oplevering van sites. Samen met jou bepalen we de content, produceren we de de content en bouwen wij de site. Dit doen wij volgens het ‘mobile first’ principe: dat wil zeggen dat we eerst de design voor de mobiele pagina’s maken en daarna pas voor de desktop. De trend dat bezoekers vaker en meer websites mobiel bezoeken zet zich duidelijk door.

Het gebruik van de juiste zoekwoorden is van essentieel belang om gevonden te worden binnen de zoekmachines. GETTING THE MARKET onderzoekt welke zoekwoorden het meest relevant zijn en welke jouw organisatie uniek maakt. Deze woorden vormen de leidraad voor de teksten die op de website komen. De website worden voorzien van Content Management Systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal.

Ben jij toe aan een nieuwe website?

Deze organisaties kozen voor GETTING THE MARKET