Skip to main content

Home » Hacousto Protec

RESTYLE & DEVELOPMENT
NIEUWE WEBSITE

Setting the scene

Het bedenken en implementeren van vernieuwende veiligheidsoplossingen zit bij de medewerkers van Hacousto Protec in het DNA. Het bedrijf integreert brandveiligheid, communicatiesystemen, videosystemen en security naadloos in een totaalconcept, waarbij de veiligheid en beveiliging van mens en organisatie centraal staan.

Vraagstelling

Hoe richten we de website zo in dat de gebruiker centraal staat? Hoe presenteren wij alle producten en services op overzichtelijke wijze?

Klaar voor een veilige toekomst.

Werkwijze

Getting the Market is begonnen met een uitgebreide analyse van het gebruik van de vorige website. Welke informatie wordt veel geraadpleegd? Op welke pagina’s haken mensen af? Welke pagina’s worden niet of nauwelijks bezocht? Op basis van deze analyse is een duidelijk beeld ontstaan over de waardering van pagina’s door klanten en heeft Getting the Market geadviseerd het aantal pagina’s significant terug te brengen.

Vervolgens zijn wij uitgebreid gaan kijken hoe het aantal clicks naar pagina’s gereduceerd kon worden. Vanuit het perspectief van de klant hebben we quick links geïntroduceerd en de zoekfunctie is in de header van de homepage geplaatst, zodat bezoekers snel de juiste content kunnen vinden. Daarnaast is er ruim aandacht gekomen voor het ‘werken bij Hacousto’ gedeelte met uitgelichte vacatures op de homepage.

Resultaten

Binnen 4 maanden is de nieuwe Hacousto website opgeleverd. Het is voor gebruikers overzichtelijk geworden en op de juiste plekken worden relevante andere producten, services en case studies getoond. Het Hacousto Protec team kan zelfstandig de website bijwerken en nieuwe items toevoegen.

  • Het aantal pagina’s is met 80% gereduceerd
  • Het aantal gebruikers is met 14% gestegen
  • De gemiddelde verblijfsduur per pagina is 172% gestegen
  • De vindbaarheid binnen Google is toegenomen
Close Menu

//
What is the use of running if you're running in the wrong direction?


We help you to set the right course.


Pick up the phone and dial
+31(0)10 307 09 95
Or mail us at
info@gettingthemarket.com