Over: GETTING THE MARKET

Home \ Over

Waarom doen we wat we doen? 

Geboren vanuit liefde voor havenlogisitiek en de maritieme sector. Dat is GETTING THE MARKET. Sinds 2011 schakelen diverse opdrachtgevers ons in voor een verscheidenheid aan opdrachten. De rode draad is dat al onze inspanning een directe bijdrage leveren aan het commerciële succes van de klanten.

Het ongerealiseerde Marketingpotentieel binnen bedrijven benutten. Dat is waar ons havenbloed sneller van gaat stromen. Klanten roemen onze structurele en pragmatische aanpak, waardoor de zichtbaarheid en verbondenheid met doelgroepen wordt vergroot.

Voor diverse maritieme bedrijven en organisaties actief in de containerlogistiek werken wij op vaste basis. Bij GETTING THE MARKET zetten wij merken structureel op de kaart. Dit betekent dat wij in samenwerking met onze opdrachtgevers de positionering, Marketing koers en contentkalender bepalen.

De klanten van GETTING THE MARKET waarderen de jarenlange kennis die is opgedaan binnen haven & logistiek. Onze medewerkers kunnen op hoofdlijnen snel meepraten en hebben een goede kennis van actuele thema’s en ontwikkelingen. Dat maakt ons een volwassen sparringpartner voor je bedrijf.

Rotterdam Marketing Haven

De 3 lijfspreuken

Herhaling herhaling

Bij GETTING THE MARKET hebben wij heilig geloof in het structureel onder de aandacht brengen van de diensten van een bedrijf en de voordelen & het onderscheid ten opzichte van de concurrentie. De kracht van de boodschap zit nu eenmaal in de herhaling. Je kunt als merk het verschil maken door wekelijks relevante content online te delen.

Content is king

Voor diverse klanten werken we met een contentkalender. Dit is een overzicht van content die gedurende een bepaalde periode gecommuniceerd gaat worden. Je kunt hierbij onder andere denken aan casestudies, e-mailnieuwsbrieven, infographics, persberichten, testimonials, gif’jes en blogs die via de website en social media verspreid worden.

Meten is weten

Alle inspanningen dienen tot resultaten te leiden. Meer traffic naar de website en mensen aanzetten tot het registeren voor de nieuwsbrief. GETTING THE MARKET kan ook een tool op jullie website installeren waarmee we precies kunnen zien welk bedrijf welke pagina bezoekt. Daarnaast kunnen we speciale landingspagina’s inregelen rondom producten en beurzen.

Het team

Frans Swarttouw
Frans Swarttouw
Marketeer
Laurens Moerland
Laurens Moerland
Digital Marketeer